Nano Healthcare

Biedt de oplossing voor het afremmen van de
klok van veroudering en helpt bij de verjonging en herstel
van uw celstructuur, je bindweefsel, dat kan tevens ook een positief effect hebben op de onderliggende spieren en pezen.

Door de ingrediënten te reduceren tot nanodeeltjes van 20 tot 600 Nm (nanometer) kunnen ze gemakkelijk tot diep in de huidlagen getransporteerd worden, uw eigen lichaam fungeerd hierbij als een “spons”, en het wordt door de cellen geaccepteerd als organisch en voedingrijk materiaal.

Door de belangrijke mineralen en voeding op cellulair niveau aan te bieden, zal het lichaam deze niet afstoten. Alles groter dan 600 nm kan het lichaam op cellulair niveau niet accepteren.

Ter vergelijking: 1 milliliter hyaluronzuur op nanoschaal kan 1 liter lichaamsvloeistof reguleren. Houd er rekening mee dat de gemiddelde persoon 45 liter lichaamsvloeistof heeft, daarom kan 1 milliliter al een enorme impact op ons lichaam hebben.

De meeste klanten voelen en zien er jaren jonger uit na slechts één kuur.

Met Nano CellCare is het mogelijk om te werken op cellulair niveau te werken met een verscheidenheid aan actieve voedingsstoffen, waardoor alle bestaande technieken, crèmes en serums ver achterblijven.

Met Nano CellCare is het mogelijk om te werken op cellulair niveau met een effectieve combinatie van voedingsstoffen zoals mineralen voor het voeden van uw huid, zodat u alle bestaande technieken zoals crèmes en serums vergeet.

Probeer het gerust zelf een keer uit en reserveer een proefbehandeling bij één van onze Body Plaza locaties. Wij informeren u graag over alle bijzondere mogelijkheden.