Werk met ons

Sluit je nu aan bij de toekomst! Met onze Europese expansie zijn we altijd op zoek naar getalenteerde individuen die deel willen uitmaken van de schoonheids- en gezondheidsrevolutie.

Bij Nano Healthcare (door Body Plaza Europe) zoeken we naar gemotiveerde toevoegingen aan ons internationale team, die enthousiast kunnen worden over preventieve beauty-, wellness-, gezondheids- en sportapparatuur en die geloven in natuurlijke in plaats van chemische oplossingen.

_4D49016

Een partner worden

Neem dan contact met ons op, we zullen blij zijn om met u alle mogelijkheden die wordt geleverd met een partnership met Body Plaza Europe te delen.

Vul het formulier in voor commerciële info

We zijn blij om u PERSOONLIJK te helpen

Wilt u graag persoonlijk kennis te maken en meer over onze prachtige totaalconcept weten, neem dan gerust een afspraak voor een eerste ontmoeting te maken. We komen graag bij u langs!

We zijn ons ervan bewust dat ons totaalconcept uiteraard niet van toepassing is op elke salon of therapeut en natuurlijk willen deze ondernemers net zo veel succes in zichzelf als onze leden in het Body Plaza team. Door de combinatie van onze totale concept, unieke technieken en apparatuur, zal dit niet in strijd zijn met bestaande leveranciers en Body Plaza zal zijn eigen groep consumenten toch dienen.