RefleX

De RefleX is een effectieve, pijn- en neveneffect vrije methode om de ernst van rimpels te verminderen en lokale doorbloeding te stimuleren waar andere technieken niet toereikend zijn.

Hoe werkt de RefleX?

Met de RefleX worden 30 gezichtspieren getraind in slechts één minuut per dag. Om de gestreste spieren de nodige rust te geven voor regeneratie, is het raadzaam na elke training ongeveer 24 uur rust te nemen. Dit voorkomt “overtraining” van de spieren. De RefleX is een effectieve, pijn- en neveneffect vrije methode om de ernst van rimpels te verminderen en lokale doorbloeding te stimuleren waar andere technieken niet toereikend zijn.

Simpel in slechts 1 minuut per dag je huid- of tandvleesproblemen weg

De comfortable vibraties zorgen voor een perfecte doorbloeding.

Hoe werkt de mechanische vibratie van RefleX op onze huid en onderliggende weefsels?

Vibratietraining wordt al met veel succes gebruikt voor een verscheidenheid aan medische behandelingen. Met vibraties worden lichaamsweefsels (b.v. spieren, huid, botten en zenuwen) getraind en versterkt. Bovendien produceert vibratietraining hormonen die het vetweefsel verminderen en het bindweefsel versterken.

Elke spier heeft een rekreflex, dit effect wordt gebruikt in de RefleX vibraties. De vibratie verhoogt de productie van keratine en maakt de huid steviger. Bovendien breiden de bloedvaten uit als gevolg van trillingen, zichtbaar op de roze huid na de ‘training’ en merkbaar als een licht tintelend gevoel.

Hoe kan men verouderingsprocessen verminderen?

Er zijn geen wonderwapens tegen veroudering, hoewel veel producten dit beweren. Sommige mensen zijn gezegend met een stevige huid tot op hoge leeftijd, terwijl de huid van anderen sneller verouderd.

Meestal zijn genetische factoren en omgevingsinvloeden hiervoor verantwoordelijk. Buiten onze genetische aanleg kunnen we echter de snelheid en omvang van rimpels positief beïnvloeden, bij voorkeur door training van de spieren en gezonde voeding. We kunnen dus veel doen om onze huid zo lang mogelijk strak te houden.